La Paeria de Cervera ajorna tres funcions del Cicle de teatre 2020

15/04/2020

La programació del primer semestre incloïa cinc obres entre els mesos de febrer i maig de les quals només se n'han representat dues

La situació d’incertesa provocada per la crisi sanitària del Covid-19, obliga la Paeria de Cervera a ajornar les tres representacions previstes els mesos d’abril i maig en la programació del primer semestre del 22è Cicle de teatre “Apassiona’t”.

Les funcions ajornades són:

  • “Un dia qualsevol”, de Les Antonietes Teatre, amb  Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla, el diumenge 26 d’abril.
  • “Una història real”, de La Villarroel, amb Julio Manrique, Laura Conejero, Mireia Aixalà i Nil Cardoner, prevista pel diumenge 10 de maig.
  • “L’espill encantat”, de Jaume Ferran, amb els grups corals, solistes i orquestra de professors del Conservatori de Cervera, anunciada pel diumenge 24 de maig.
La Regidoria de Cultura intentarà reprogramar aquestes funcions al segon semestre del Cicle de teatre 2020, si és que finalment es pot dur a terme, i en funció de la disponibilitat de les companyies.

La programació del primer semestre incloïa cinc obres entre els mesos de febrer i maig. Només s’han pogut representar “Maremar”, de Dagoll Dagom, el dia 2 de febrer, i “Rumors”, de Grepp Teatre, el dia 1 de març.

Pel que fa a les persones que tenien l’abonament del primer semestre, podran gaudir de les tres obres que està previst programar els mesos de setembre, octubre i novembre.

Enguany hi ha 160 persones abonades, una xifra similar a les temporades anteriors, en què la programació era anual.

Suspensió d’activitats culturals
L’emergència sanitària del coronavirus ha afectat l’activitat cultural de Cervera programada des del 13 de març i els mesos d’abril i maig.  S’ha hagut d’anul·lar la temporada de representacions de la Passió de Cervera, la representació de la Passió Medieval i la 10a edició del Festival de Pasqua de música clàssica catalana, entre d’altres.

La incertesa provocada per la crisi sanitària també obliga a suspendre la Càtedra Cervera, que el juliol del 2020 havia d’acollir el 35è Curs internacional de música, el Festival internacional i la Fira de lutiers.

InfoLleida