La Paeria de Cervera, present al Congrés de Govern Digital 2019

17/09/2019

El paer en cap, Ramon Augé, i la regidora de Polítiques Digitals, Roser Segura, han assistit al Congrés de Govern Digital, el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de l’administració digital, que té lloc a l’Auditori AXA de Barcelona els dies 17 i 18 de setembre.

“L’Equip de Govern de la Paeria de Cervera aposta fort per les noves tecnologies, una aposta política que ha quedat reflectida amb la creació de la nova Regidoria de Polítiques Digitals”, ha afirmat la regidora, Roser Segura.

Des de la Regidora de Polítiques Digitals s’ha cregut molt important la participació en aquest Congrés referent a Catalunya, en una edició que pretén posar èmfasi en tots aquells projectes i iniciatives que persegueixen una transformació digital de les dinàmiques, processos i formes de treball de les organitzacions públiques.

Congrés de Govern Digital 2019
Està dirigit a alts càrrecs i tècnics de les àrees i de serveis involucrats en la transformació i modernització digital de les institucions i/o organitzacions. El programa està format per 80 sessions i 9 taules rodones que responen als 7 eixos temàtics als quals es dedica el Congrés: governança digital, canvi cultural, confiança digital, infraestructures, identitat digital, tecnologies avançades i serveis públics proactius.

Està organitzat per la Generalitat de Catalunya, el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) i Localret, amb la col·laboració de les quatre diputacions i l’Ajuntament de Barcelona.

Infolleida