La Passió Medieval de Cervera incorpora una nova producció en clau femenina i estrena nova direcció

06/03/2019

“Les Veus Silents” es podrà veure aquest cap de setmana dins el cicle “Moments Màgics Espais Únics”

L’església de Santa Maria de Cervera serà per quart any consecutiu l’escenari de la Passió Medieval. Aquest any l’espectacle es podrà veure el dia 6 d’abril. La nova edició d’aquesta representació arriba amb algunes novetats. Una d’elles és la producció d’una peça separada de la Passió Medieval, que formarà part de la programació del cicle “Moments Màgics Espais Únics”, que té lloc aquest cap de setmana a Cervera. “Les Veus Silents”, que és el nom que rep la peça d’uns trenta minuts de durada, es podrà veure dissabte i diumenge a l’antiga Biblioteca de la Universitat de Cervera.

Aquest any la Passió Medieval també estrenarà un nou director escènic. L’actor i director lleidatà Xavier Iglesias prendrà el relleu a Pep Oriol, qui fins ara s’havia encarregat d’aquest muntatge que es manté fidel al que es feia al segle XVI.

La quarta edició de la Passió Medieval de Cervera incorporarà un component pedagògic i convidarà a participar en el seu muntatge als alumnes de Teatre Medieval de la Universitat Rovira i Virgili, i als estudiants del Grau Superior d’Escultura Aplicada a l’Espectacle de l’Escola d’Art Ondara de Tàrrega. A més, de cara a la cinquena edició es preveu convidar a historiadors europeus de renom perquè puguin estudiar aquest espectacle únic al món.  

Francesc García