La Passió torna a Cervera dos anys després amb menys durada i millores artístiques

20/03/2022

Tot el públic interessat té una oportunitat única per viure una de les representacions més multitudinàries i antigues de Catalunya

Després de l’aturada obligada de dos anys a causa de la pandèmia, Cervera reviu la seva Passió amb diverses novetats i millores per seguir erigint-se com una de les principals representacions d’aquestes característiques a nivell europeu. En total, es realitzaran sis representacions des de l’últim cap de setmana de març fins a l’últim d’abril. D’aquesta manera, tot el públic interessat té una oportunitat única per viure una de les representacions més multitudinàries i antigues de Catalunya, donat que la seva història la remunta a l’any 1477, convertint-se així en la Passió més antiga d’Europa.

Tot a punt per l’estrena de la Passió de Cervera, que després de dos anys recuperarà el seu espectacle el proper diumenge 27 de març. La pandèmia ha provocat canvis en l’obra, que tindrà una menor durada i menys actors. Tot l’equip es compon per uns 300 participants i pel que fa a la venda d’entrades, ja hi ha reserves de diversos grups. 

Enguany, la posada en escena incorpora vistositat a les escenes d'Herodes i Pilats, a més d’incloure millores a nivell textual, sempre mantenint l’essència de la Passió.

L’èxit de la Passió de Cervera es consolida any rere any fins al punt de ser tot un referent de la Setmana Santa a nivell europeu.

Noèlia Burgos Domínguez