La Terrasseta de Preixens estrena avui a 40 plataformes digitals ‘Surt el sol’, la cançó de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

28/02/2019

El clip s’està projectant als cinemes del Circuit Urgellenc fins el 21 de març i la cançó es difon a partir d’avui a 40 plataformes digitals

El grup La Terrasseta de Preixens presenta avui a 40 plataformes digitals, entre elles Spotify, SoundCloud, Itunes o Shazam la cançó ‘Surt el Sol’ banda sonora’ de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. D’aquesta forma, el tema es converteix en el company de viatge sonor de la programació artística de l’esdeveniment.
 
A més, cal destacar que el videoclip de ‘Surt el sol’ es projecta fins el 21 de març, als cinemes del Circuit Urgellenc. El videoclip està enregistrat en diversos espais de Cervera com el carrer Major o la muralla i es pot veure als cinemes d’11 localitats: Cervera, Mollerussa, Tàrrega, Tremp, Vielha, Montblanc, Balaguer, Bellpuig, Agramunt, Ripoll, Igualada, a més de les sales de cinema itinerant del Circuit Urgellenc.

L’objectiu és fer arribar les manifestacions culturals vinculades a la Capitalitat a tota mena de nous públics. Amb la finalitat, d’ampliar els col·lectius que gaudeixin de les manifestacions artístiques derivades de la Capital de la Cultura Catalana, la cançó també es cantarà a les escoles i als casals de la gent gran de Cervera.
Infolleida