La Vila del Llibre de Cervera se centra en els conflictes bèl·lics

19/10/2019

Durant dos dies, el municipi de la Segarra ha oferit activitats literàries per a grans i petits, que van donar el tret de sortida amb la presentació de “Tres assaigs”, de Jaume Cabré, a càrrec de l’escriptora Rosabel Brufau

“Més llibres i menys conflictes”, és el lema de la 4a edició de la Vila del Llibre de Cervera. Amb aquesta consigna, enguany la festa se centra en els conflictes bèl·lics i s’ha commemorat la fi de la Guerra Civil, així com l’inici de la segona Guerra Mundial. D’aquesta manera, escriptora, autors espectacles i artistes, descobreixen al públic la relació entre la literatura i els conflictes armats.

L’escriptora Rosabel Brufau ha inaugurat el cicle amb la presentació de l’obra “Tres Assaigs” de Jaume Cabré. Els dos autors han conversat sobre les reflexions personals entorn la gènesi de la literatura de Cabré i la creació artística. La jornada també ha comptat amb l’acompanyament musical del violinista Pol Berlinches i durant el cap de setmana el carrer major de Cervera s’ha omplert de 35 parades de llibreries del municipi.

Alba Mor