L’Orquestra Julià Carbonell homenatja Toldrà i Ferrer

29/03/2018

L’Orquestra resident del Festival de Pasqua va recordar aquests compositors catalans del S.XX amb la veu de Roger Padullés i Júlia Farrés

El Festival de Pasqua va acollir una de les actuacions mes simbòliques d’aquest certamen, el Concert de l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Amb Alfons Reverté com a director, la Julià Carbonell és la banda resident del Festival, havent estat present en totes les seves edicions. I es què la comunió entre el certamen i l’Orquestra, fa que aquest concert esdevingui una oportunitat única per als amants de la música clàssica.

Enguany l’audició de l’Orquestra Julià Carbonell va homenatjar les figures d’Eduard Toldrà i Rafael Ferrer, dos compositors del Segle XX que, malgrat la situació política d’aquell moment, van decidir romandre a la seva terra i escriure una pàgina en la història de la música clàssica catalana.

El tenor Roger Padullés i la soprano Julia Farrés van posar veu a les obres dels autors catalans homenatjats. L’actuació es va completar amb dues obres dels influents Ravel i Debussy.

Albert Morales