L'Aquelarre de Cervera celebrarà la 42a edició del 30 d'agost a l'1 de setembre

25/04/2019

L’Aquelarre de Cervera presenta la programació musical de la 42a edició de la festa del foc i la música de les Terres de Ponent, amb un cartell que aposta pels grans noms de la fusió festiva d’arreu dels Països Catalans i que posa de manifest el bon moment que passa l’estil a terres lleidatanes.

L’Aquelarre 2019 presenta una programació musical de luxe que obrirà divendres 30 d’agost la formació targarina La Terrasseta de Preixens, que són autors de la banda sonora de la capitalitat cultural de Cervera. Es titula “Surt el sol” i està produït pel prestigiós productor valencià Mark Dasousa. Aquest tema festiu s’afegirà al repertori del septet reforçat pel seu últim disc Tou (Kasba Music, 2017).
Precisament Dasousa és el productor del grup que tancarà la nit, Pupil·les, que presentaran el seu rap electrònic d’alt contingut feminista. Les reines de la nocturnitat presentaran les cançons del seu nou EP Rimmel (Autoeditat, 2019). La primera jornada musical la tancaràan les Dj's Pdetas.

La segona nit estarà protagonitzada per alguns dels plats forts de la 42a edició de l’Aquelarre. Per un costat, el retorn a la ciutat per segon any consecutiu de la Companyia Elèctrica Dharma. La seva unió de festa, arrel tradicional i foc, juntament amb les cançons del seu nou disc, Flamarades (RGB Suports, 2019) regalaran un dels moments més especials d’aquesta edició. També serà la nit dels lleidatans Koers, que després de protagonitzar la cançó de l’estiu 2018 de Catalunya Ràdio i TV3 amb “Despertem el món”, presentarà a Cervera les cançons reggae fresc i ballables del seu nou EP Des de les cendres (Halley Records, 2019) on hi ha col·laborat Macaco. El moment àlgid de la segona jornada el protagonitzaran els valencians Zoo que presentaran les cançons del seu nou EP 2K18 (Propaganda pel fet, 2018) en el que serà una de les darreres oportunitats de veure’ls en directe ja que el grup ha anunciat una aturada indefinida abans d’acabar l’any. Com l’any passat, el punt i final l’aportaran els lleidatans Pastorets Rock, que ja s’han fet imprescindibles a la festa cerverina a l’acte central d’invocació del Mascle Cabró. Amb faixa i barretina, Pastorets Rock sacseja el cançoner popular català amb les tornades més festives que van del rock a l’ska, passant pel reggae i el funk. Els acompanyaran el grup de Cervera Lasta Sanco, que es van estrenar l’any passat a l’Aquelarre, i que enguany presentaran el seu primer disc, Perdita Kompaso (Coopula Edicions, 2019). La nit acabarà de ser rodona gràcies a les actuacions de Dj OGT, el gran DJ de la música festiva catalana, el grup targarí que versiona The Beatles, Her Majesty, i una llarga llista de deejays.

L’Aquelarre de Cervera ampliarà la seva oferta d’activitats perquè la ciutat de Cervera és la Capital de la Cultura Catalana 2019, cosa que implicarà la fusió dels dos esdeveniments.
Infolleida