L’Associació Senegalesa de Cervera rep el premi Senexcel·lència 2021

11/08/2021

El guardó distingeix a l’entitat cerverina per la seva lluita contra l’abandonament escolar

L’Associació Senegalesa de Cervera ha estat homenatjada amb el premi Senexcel·lència 2021 gràcies a la seva tasca contra l’abandonament escolar. La jornada celebrada el passat mes de juliol al paranimf de la universitat de Cervera, localitat escollida pel certamen d’enguany, va ser una diada de festa i recompensa per envalentir i motivar als alumnes de la comunitat senegalesa.

El president del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, va voler acompanyar a l’Associació Senegalesa de Cervera a l’acte de lliurament de premis. “Des del servei d’immigració del Consell Comarcal, donem suport a les iniciatives de les associacions de nouvinguts/des a la comarca”, ha reafirmat en un comunicat posterior l’ens segarrenc.

La Coordinadora d’Associacions Senegaleses de Catalunya (CASC) treballa per motivar mares, pares, tutors i tutores i implicar-los cada vegada més en el seguiment i suport als estudis dels seus fills i filles. Amb aquesta distinció, s’ha volgut reconèixer la tasca de l’associació cerverina a favor de l’escolarització dels infants senegalesos.

La Segarra TV / Foto: Consell Comarcal de la Segarra