L’Atlàntida, fil conductor de l’Aquelarre 2018

07/06/2018

A falta de poc més de dos mesos, el director artístic de la festa explica quin serà el fil argumental i en quin moment es troben els preparatius

La direcció artística de l’Aquelarre 2018 tornarà a portar el segell del cerverí Albert Parra. Serà el vuitè cop que dirigirà la gran festa de foc i bruixeria de la capital de la Segarra, una llarga trajectòria que el situa en plena maduresa artística. Malgrat tenir la temàtica 100% definida, Parra segueix estudiant quina serà la posada en escena dels espectacles d’enguany, on el foc compartirà protagonisme amb l’aigua. I es què el fil conductor de la festa no serà un altre que l’Atlàntida, la ciutat submarina de la mitologia grega.

El Mascle Cabró, des de fora, el gran referent i figura protagonista de la festa és, un dels principals handicaps de la de la direcció artística, ja que sigui quina sigui la temàtica ha de respectar el caràcter dominant del rei de l’infern. Un complicat objectiu que cada any acaba sorprenent amb una fusió de tradició i innovació.

Dissabte 25 d’agost no serà només la nit dels diables, sinó l’estrena d’uns espectacles únics i irrepetibles en els que s’ha estat treballant des de la cloenda de la passada edició.

Albert Morales