L’escriptor Òscar Palazón presenta l’obra guanyadora del concurs 7lletres

02/03/2018

"Els Complements del Nom" transporta el lector a un suburbi on arribar a final de mes és tot un repte. El premi 7lletres esdevé un homenatge a Manuel de Pedrolo

La biblioteca de Cervera va acollir l’acte de presentació del llibre "Els Complements del Nom" guanyador del concurs literàri 7lletres 2017. Una obra escrita pel lleidatà Òscar Palazón que situa al lector a un barri de la perifèria de Tarragona on els diversos personatges busquen la felicitat en un ambient poc amable. "Els Complements del Nom" conté set petites històries, un dels requisits principals d’aquest concurs, tot i així segons el seu autor, ha de ser el lector qui decideixi si es tracta d’una sola novel·la o set breus relats.

El concurs literari 7lletres celebrarà enguany la seva 13ena edició i, encara amb la convocatòria oberta, compta amb més de vint obres presentades. Al cap davant d’aquest certamen s’hi troba el Consell Comarcal, la Paeria de Cervera i la Fundació Pedrolo amb l’objectiu de difondre els autors locals i comarcals arreu del territori i de donar a conèixer l’obra literària de Manuel de Pedrolo.

Òscar Palazón ha estat guanyador i finalista d’una trentena de premis literaris d’arreu de Catalunya i compta amb set obres publicades entre narrativa i poesia. Algunes de les seves obres són "Un rostre que no és meu", "El Fotògraf" o "El coit imperfecte"

Albert Morales