L’exposició de la 5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida visita la Seu d’Urgell

29/10/2019

Del 30 d’octubre a l’11 de desembre de 2019 es podrà visitar a la Sala La Cuina del Centre Cultural Les Monges

 

Demà dimecres, 30 d’octubre a les 20.00 hores, tindrà lloc a la Seu d’Urgell la inauguració de l’exposició dels treballs seleccionats i premiats en la 5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes, organitzada per la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Assistiran a la inauguració de l’exposició el 3r tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Joan Gurrera; el delegat al Pirineu de la Demarcació de Lleida del COAC, Ricard Lobo, i la comissària de l’exposició, l’arquitecta Rosa Solanellas.

 

L’exposició, que prèviament es va poder veure a Lleida, Cervera i Balaguer, es podrà visitar fins a l’11 de desembre a la Sala La Cuina del Centre Cultural Les Monges (plaça de Les Monges, 2).

 

La Demarcació de Lleida del COAC convoca cada 4 anys la Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleidai el Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes amb la voluntat de premiar i reconèixer la millor arquitectura feta a les terres de Lleida en els darrers anys.

 

En l’exposició que s’inaugura dimecres a la Seu d’Urgell es podran veure totes les obres presentades a la Mostra i els 27 projectes seleccionats pel jurat, entre els quals es van premiar obres dels arquitectes Josep BunyescJulio MejónJaume TerésJosep Maria PuigdemasaJaume Farreny i a l’estudi Ianua Arquitectures, aquest darrer, distingit amb el 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes.

 

Infolleida