L’Oficina Jove de la Segarra obre 12 places de treball per a joves

23/08/2021

Ofereix contractes de 6 mesos per a persones d’entre 16 i 29 anys que disposin de formació postobligatòria

L’Oficina Jove de la Segarra ha obert una convocatòria per buscar persones joves que vulguin treballar a diferents ajuntaments de la comarca i al Consell Comarcal durant 6 mesos. En total, s’ofereixen 12 places de diferents perfils professionals. Per entrar al procés de contractació, cal tenir entre 16 i 29 anys i disposar d’un títol universitari o cicle formatiu.

L’oferta de les vacants per a joves es troba en el marc del Programa Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquest projecte busca oferir contractes per a persones que busquin una primera experiència professional. L’objectiu és que les persones participants adquireixin aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. 

Les vacants disponibles corresponen a 3 places al Consell Comarcal de la Segarra i a la Paeria de Cervera, 2 a l’Ajuntament de Guissona i 1 al de Sant Guim de Freixenet, Torà, Massoteres i Sant Ramon. El procés de contractació és gestionat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal, que ha obert sol·licituds al correu [email protected] o trucant al 602 22 17 92.
La Segarra TV / Foto: Consell Comarcal de la Segarra