Música, cinema i teatre, protagonistes de la Festiuada de Cervera

10/08/2020

Després del Concert de Sardanes del primer cap de setmana d'agost, Cervera va gaudir dimecres i dijous al vespre de la Mostra Internacional de Cinema Etnològic a la Terrassa del Museu Comarcal. Ambdós dies el públic assistent va poder veure les diferents obres i en Xavier Marrades al finalitzar el curt holandès va explicar-nos les anècdotes de la seva professió com a cineasta.

El divendres a la tarda el grup local Inversen Band va omplir de gom a gom la plaça Santa Anna, tot prenent la fresca de la vesprada, i el dissabte dia 8 la ja tradicional visita teatralitzada “A peu de museu”, amb un molt bon èxit d’assistència per sentir, en aquest cas a la Margarida, esclava d’en Menàrguens.

Per finalitzar la nit del dissabte, a la Plaça del Sindicat, amb l’edifici majestuós al fons, una setantena de persones varen veure la pel·lícula “Jóker”, posposada el passat mes de juliol. Al llarg d’aquesta setmana es faran més visites i també una cercavila pels carres de Cervera amb els Bombollers.

“Festiuada, moments d’art i marinada”
L’Àrea de Promoció Econòmica, Turisme, Cultura i Festes de la Paeria de Cervera organitza la “Festiuada”, un programa de més de 40 activitats de petit format en diversos espais de la ciutat, la majoria a càrrec de grups, companyies i entitats locals.

El projecte neix amb la finalitat de donar suport i promoure els grups locals i comarcals, tots ells d’un gran nivell artístic, i activar la vida festiva, cultural i econòmica de Cervera. Aposta per la cultura i el turisme com a sectors clau per a la reactivació econòmica del municipi.
Infolleida | Imatges: Roger Vilaseca