Músics i professors del curs de música s'uniexen en el concert de la Càtedra

27/07/2018

El concert de música de cambra d’ahir dijous, al Paranimf, va acollir més de 600 persones en un nou èxit de públic del Festival

Aquesta nova edició de la Càtedra Cervera Emili Pujol encara la seva recta final amb uns dels registres de públic més importants dels últims anys. Ahir dijous, el Festival va sumar 600 nous espectadors més en el concert de música de cambra que van realitzar els professors del Curs de Música.

Avui divendres, arriba un dels plats forts del Festival. Després d’una setmana intensa de formació, els alumnes més destacats del Curs tindran l’oportunitat de mostrar el seu aprenentatge davant del públic en un concert que tindrà lloc al Paranimf. El concert es dividirà en dues parts, i en la segona, els professors s’uniran a aquestes estudiants en el mateix escenari.

Demà dissabte, es clourà el Festival amb el concert més esperat de cada edició. L’actuació on tot els alumnes del Curs de música mostraran els seus coneixements i la seva evolució al llarg de tots aquestes dies. Serà el tradicional concert del Festival amb les Orquestres i la banda del Curs que seran dirigides per Manel Valdivieso.

El Vila Closa, per la seva banda, ha programat aquest divendres un concert de la banda i dels grups de metalls del Curs a la Plaça Universitat. Els estudiants d’aquests instruments seran dirigits pels professors D. Bonet, J. A. Casado, E. Sáez i Manel Valdivieso.

Demà dissabte, també es clourà el Vila Closa amb un concert de corda i vent a la Casa Museu Duran i Sanpere sota la direcció d’Estefania Balcells i Jaume Cortadellas.

Cal recordar que la Càtedra Emili Pujol es divideix entre tres grans apartats principals: el Festival Internacional de Música, el Curs Internacional de Música i la Fira de Lutiers.

 

Infolleida