Nou canal de Telegram de la Paeria de Cervera

30/03/2020

Aquesta mesura per potenciar la comunicació amb la ciutadania s’afegeix a la posada en marxa de l’aplicació eBando

La Paeria de Cervera ha obert un canal propi a la plataforma gratuïta de missatgeria Telegram per difondre notícies i avisos d’interès a la ciutadania i a totes aquelles persones interessades en la informació i actualitat del municipi.

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta que, entre d’altres funcionalitats, permet enviar missatges unidireccionalment als seus subscriptors.

El nou canal de notícies de la Paeria de Cervera es pot trobar fent una cerca amb el nom del canal (paeriacervera) o bé a través de l'adreça web https://t.me/paeriacervera.

Telegram s’afegeix als perfils oficials que té la Paeria de Cervera a les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram amb la voluntat d’informar amb transparència i fomentar la participació ciutadana a Cervera.

La creació d’un nou canal a Telegram és un dels acords consensuats entre tots els grups polítics del Consistori en la Comissió Informativa, que es va reunir de manera telemàtica el dijous 26 de març.

Aquesta mesura per potenciar la comunicació amb la ciutadania s’afegeix a la posada en marxa de l’aplicació eBando la setmana passada. Es tracta d’una app que permet transmetre la informació d’una manera ràpida i còmoda, amb l’objectiu de completar els altres canals d’informació municipals i arribar al màxim nombre de persones possible.

Infolleida