Nova etapa en la direcció de la Passió de Cervera

21/11/2017

Quatre veïns de la ciutat agafaran el càrrec de forma voluntària i destinaran el sou que els hi pertocaria en millorar l’espectacle

La representació de la Passió de Cervera encetarà enguany una nova etapa. Després de tres anys com a director artístic, Jordi Purtí deixa aquest càrrec i seran quatre veïns de la ciutat els qui el substituiran. David Mora, Gemma Palà, Joan Ninot i Mariona Dalmases s’encarregaran de forma voluntària de la direcció artística i de la direcció d’actors, d’aquesta manera els 15.000€ que s’invertien en direcció, ara es destinaran a renovar l’escenografia, els decorats i en fer altres millores tècniques. 

La Passió de Cervera compta amb més de 540 anys de tradició i mou, aproximadament, unes 350 persones. Xifres com aquestes situen a aquesta representació entre una de les més importants i antigues de Catalunya, tot un repte per al nou quartet de direcció que afronta aquesta nova etapa amb il·lusió i optimisme. 

Des del Patronat de la Passió s’havia proposat incorporar àudio guies en castellà per a les representacions d’aquesta pròxima temporada; el projecte però ha quedat descartat ja que les obres fetes a l’edifici aquest mateix any els ha deixat sense estalvis. Les representacions del 2018 es duran a terme durant sis caps de setmana de març i abril i fins a principis de gener les entrades es vendran a meitat de preu.

 

 

Albert Morales