Presenten les conclusions del projecte “El Museu és una escola”

04/03/2019

La Casa Duran de Cervera ha acollit aquesta iniciativa que ha volgut que els escolars visitessin aquest espai concebent-lo com un lloc on es genera coneixement

La casa Duran de Cervera ha estat escenari durant tot un any del projecte educatiu “El Museu és una Escola”. La iniciativa plantejava un “diàleg” entre l’educació i el patrimoni en el marc de la intervenció que Joan Pere Massana va realitzar en aquest espai. Al llarg del darrer curs escolar, els alumnes de sis centres de primària i secundària la Segarra van visitar de manera lliure la casa i van realitzar les seves pròpies valoracions.  

A la presentació del catàleg del projecte celebrada a la casa Duran de Cervera també ha participat l’artista Luis Camnitzer, autor de l’obra que dona nom al projecte i un dels impulsors del conceptualisme. Camnitzer ha destacat el valor dels museus petits que aposten per l’art local.

El projecte també ha comptat amb la col·laboració de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida i del Centre de Formació Enric Granados de Ponent.

Francesc García