Propostes per al cap de setmana

23/06/2017

Cap de setmana de revetlla, petards i coca de Sant Joan. A la Segarra TV t’expliquem com es celebren les principals revetlles de la comarca i altres activitats que es viuran durant el cap de setmana.

Guissona i Cervera són les ciutats que duran a terme més actes durant aquest divendres de revetlla. A Guissona la festa començarà a les 18h amb el Taller d’Enramada i es succeirà amb un sorteig de coques i jocs de cucanya pels més petits. A les 19:45 arribarà la flama del Canigó, que encendrà la foguera i, a partir de les 00:00, revetlla a la Plaça Major amb Kuartos 92.

A Cervera la festa s’iniciarà a les 19h amb una cercavila des de la plaça Universitat fins a la Plaça Major amb la percussió dels Bombollers. A les 19:50 serà el torn dels trabucaires i, a les 20h arribarà la Flama del Canigó portada pels Fondistes de Cervera. Després es farà la lectura del manifest i l’encesa de la foguera.

A Torà s’ha organitzat un sopar popular, un castell de focs i música amb el Dj.AAMI.

Diumenge a Guissona, continuarà la festa amb la Cercavila d’Enramaires i la presència dels gegantons Piteu i Llúcia, a les 11:30, i una ballada de sardanes amb la cobla de Tàrrega, a la Plaça Vell Pla, a la una del migdia.

Aquest cap de setmana també hi ha mundial de motociclisme al circuit d’Assen, a Holanda. Els pilots cerverins intentaran retallar distància als seus rivals per entrar de ple a la lluita pel títol.

 

Molt bon cap de setmana!

Albert Morales