Recta final del Festival i el Curs de música que demà dissabte viuran les últimes classes i el darrer concert

26/07/2019

En motiu de la Capitalitat Cultural, els professors i la Banda del Curs de Música actuaran al Festival interpretant, entre altres peces, “Músiques del bestiari tradicional de Cervera”

La Càtedra Emili Pujol també vol fer palesa la Capitalitat Cultural de Cervera d’enguany dedicant un concert a aquesta efemèride.

L’Orquestra del Festival, formada per diversos professors, i la Banda del Curs de Música, han preparat una actuació especial aquesta nit de divendres, 26 de juliol, al Pati de la Universitat on es retrà homenatge a la cultura cerverina. En aquest concert, la Banda del Curs interpretarà obres de Holst, Strauss i diverses músiques del bestiari tradicional de Cervera com el “Ball del drac” i el “Ball de l’àliga”. D’altra banda, l’Orquestra del Festival, formada pels professors del curs, se sumarà a aquest concert amb l’obra “El carnaval dels animals” de C. Saint-Saëns, una actuació oberta a tots els públics.

Demà dissabte, es clourà el Festival amb un altre dels concerts més esperats ja que es podran escoltar les Orquestres i la Banda formades pels alumnes del Curs. D’aquesta manera, es podrà
veure l’evolució que han tingut els estudiants al llarg d’aquesta intensa setmana a Cervera.

El Vila-Closa, per la seva banda, viurà avui a les 19 hores, una representació d’alumnes de guitarra i altres instruments, a la Casa Museu Duran i Sanpere i, a la mateixa hora, a l’Auditori Municipal, un concert de piano dirigit per Alba Ventura i Jordi Vilaprinyó. Demà dissabte, també es clourà el Vila-Closa amb dos concerts de corda i vent al Museu Comarcal dirigits per Estefania Balcells i Jaume Cortadellas.
Concert de vent a les oficines de “La Caixa”

Els diversos clients i públic divers de l’oficina cerverina de “La Caixa” s’han vist sorpresos aquest matí amb l’actuació d’un grup de vents format per diversos alumnes del Curs. D’aquesta manera, la Càtedra agraeix el suport d’aquesta entitat que, des de fa anys i a través de la seva Obra Social, ofereix beques i línies d’ajuda a alumnes per tal que es puguin inscriure al Curs.
Infolleida