Ros Marbà porta la seva darrera composició fins al Festival de Pasqua de Cervera

26/03/2018

“Quatre vegades vint” és un homenatge als 80 anys del músic i un repàs a la seva trajectòria

“Quatre vegades vint” és el nom de la sardana que el músic i compositor Antoni Ros Marbà ha pre-estrenat aquest diumenge a Cervera, juntament amb la prestigiosa Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, en un dels concerts del Festival de Pasqua que se celebra durant aquests dies a la capital de la Segarra.

La darrera composició de l’il·lustre músic, que es presentarà oficialment el pròxim 7 de maig al Palau de la Música, és una referència al seu 80è aniversari. A través de l’obra, Ros Marbà fa un viatge per la seva trajectòria en el món de la música, i repassa les seves aportacions a la cobla.

El compositor també ha estat l’encarregat d’estrenar la figura del padrí del Festival de Pasqua de Cervera, certamen que enguany assoleix la seva vuitena edició.

L’esdeveniment celebrat al Paranimf de la Universitat de Cervera, ha comptat amb la presència del paer en cap de la capital de la Segarra, Ramon Royes, que ha lamentat els fets esdevinguts en els darrers dies, i ha defensat la llibertat d’expressió.

Francesc García