Rosa Fabregat i Jordi Pàmias, protagonistes al Festival Internacional de Poesia

22/11/2017

Fabregat, té a la seva esquena catorze poemaris publicats, 8 novel·les, contes, assajos i diversos articles. Pàmias, ha publicat una quinzena d'obres poètiques

El festival internacional de poesia homenatja als poetes lleidatans Rosa Fabregat i Jordi Pàmias. El certamen ha volgut premiar la seva trajectòria literària, i especialment la seva vinculació amb les terres de Ponent. Rosa Fabregat, nascuda a Cervera, té a la seva esquena catorze poemaris publicats, a més de 8 novel·les, contes, assajos i diversos articles. Per la seva banda, el guissonenc Jordi Pàmias, ha publicat una quinzena d'obres poètiques. Els dos guardonats s'han mostrat molts emocionats amb l'homenatge.

Amb aquest acte, Lleida ha donat el tret de sortida aquets dimarts al festival internacional de poesia de la ciutat. fins aquest divendres, una trenta de poetes realitzaran diversos recitals de poesia. Per altra banda, els ciutadans també poden gaudir de xerrades, homenatges, espectacles i muntatges teatrals L'objectiu d'aquest certamen es posar en valor la cultura lleidatana.

El certamen homenatja també el 75è aniversari de la mort del poeta lleidatà Màrius Torres. El pati de la Paeria acull una exposició de la càtedra Màrius Torres on es pot observar l'activitat que realitza des dels seus inicis. la recuperació, la preservació, la difusió i l'estudi del patrimoni literari català és un dels seus objectius principals.
Lleida TVeida TV