Torrefeta i Florejacs promociona patrimoni i rutes turístiques

30/05/2017

L’ajuntament de Torrefeta i Florejacs promocionarà amb un fullet turístic de gran format i al seu web el seu patrimoni històric i els seus més de 500 quilòmetres de camins als 12 agregats. S’han editat 1.000 fullets.

Segons l’alcaldessa, Núria Magrans, així es dóna continuïtat a la senyalització i col·locació de plafons el 2015 en què es van invertir 80.000 € amb fons europeus i de la Diputació. Es tracta de cinc itineraris turístics d’entre 15 i 20 quilòmetres pel municipi per fer-los caminant o en bici. Els plafons estan en els dotze nuclis i en la vintena de masies del terme. S’ha de destacar les fortificacions medievals de les Sitges, Florejacs i Majà.

Els itineraris recorren el municipi, el més gran de la Segarra. Els colors distingeixen les rutes de l’Arquitectura, la Creu, Aigua, Masies i Paisatge. Donar a conèixer el patrimoni permetrà demanar ajuts a l’Administració per recuperar la xarxa de camins municipal i donar al turisme un municipi singular per la seua riquesa històrica. La proposta turística ja ha arribat a les oficines de turisme de Cervera i de Guissona.
Infolleida