Últims assajos abans de l’estrena de la sàtira de l’infern de la Passió Medieval de Cervera

17/09/2020

L’infern de la Passió Medieval de Cervera “surt de bolo” aquest proper cap de setmana amb el muntatge escènic 'La porta de les bones intencions'

Després de la suspensió enguany per la Covid-19 de la representació de La Passió Medieval de Cervera, l’organització presenta com a alternativa el muntatge escènic “La Porta de les bones intencions”. Es tracta d’una sàtira escrita i dirigida per Pep Oriol, amb l’infern i els diables de la Passió Medieval com a protagonistes però que es basa en l’actualitat i té una visió còmica. Amb aquesta obra es pretén resoldre la liquiditat de l’associació.

D’altra banda, des de la web de l’entitat s’ha posat a la venda una sèrie de 10 màscares, rèpliques exactes de la que utilitza el personatge de Llucifer a les escenificacions de la Passió Medieval. Amb aquesta acció de marxandatge, es volen explorar noves vies de finançament per contribuir a futurs muntatges.

‘La Porta de les Bones intencions’ s'estrena per la Isagoge de Cervera, els dies 19 i 20 de setembre al vespre al Paranimf de la Universitat.

Noèlia Burgos