Últims dies per inscriure's al Curs de Música de Cervera

28/06/2018

El curs, que arriba a la 38a edició, tindrà lloc del 22 al 29 de juliol de 2018, juntament amb el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers

Aquest divendres, 29 de juny, finalitza el termini per inscriure’s a una nova edició del Curs Internacional de Música de Cervera, un dels més veterans i amb més prestigi de l’Estat espanyol.

De moment, les inscripcions avancen a molt bon ritme, seguint la tendència dels últims anys. Ara mateix, ja se superen els 165 alumnes tant de procedència nacional com internacional i 6 professors ja tenen totes les seves classes amb l’aforament complet. El alumnes de música que encara desitgin apuntar-se ho poden fer a través del web catedracervera.cat. Hi ha diferents tipologies de cursos, als quals es poden apuntar els alumnes interessats a incrementar el seu nivell musical. D’aquesta manera, es poden inscriure al mestratge de tretze instruments diferents de corda, vent o piano, música de cambra i orquestra simfònica.

Enguany, el curs tindrà lloc del 22 al 29 de juliol i es comptarà amb 24 professors d’alt nivell procedents de diferents països. Com a novetats, en les disciplines s’incorpora l’especialitat de banda i en l’equip de professors s’afegeixen Gisella Curtolo, al violí, i Erica Wise, al violoncel.

Els alumnes del curs també tindran l’oportunitat de participar en diferents concerts del Festival Internacional de Música i en el marc del Vila-Closa.

L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques pels alumnes del Curs de Música

Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social.

Els alumnes hi podran accedir si reuneixen alguns d’aquests requisits: pares a l’atur; inscripció de més de dos alumnes de la mateixa unitat familiar; o bé ser família nombrosa o monoparental.

El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera - Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

Albert Morales