Univers poètic de Manuel de Pedrolo

05/04/2018

Dissabte 7 d’abril tindrà lloc un recital poètic musical dedicat a l’escriptor de l’Aranyó.

En motiu del centenari del naixement de l’escriptor Manuel de Pedrolo i dins del cicle anual 7lletres, el dissabte 7 d’abril tindrà lloc un recital poètic musical dedicat a l’escriptor de l’Aranyó.

L’espectacle, que tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Cervera, a les 8 del vespre, s’estructura al voltant d’una selecció poètica sobre la mort, la llibertat i el sexe, eixos vertebradors de la condició humana. Els poemes s’acompanyen de música en directe. Música per a piano del compositor català Frederic Mompou i música francesa d’Edith Piaf, per la que Pedrolo tenia certa debilitat. A més, d’ambientacions acústiques -amb reproduccions d’enregistraments sonors -mitjançant la tècnica de so envolvent quadrafònic d’espais emblemàtics i singulars de la vida de l’autor.

Poesia dita i poesia visual del mateix Pedrolo que il·lustra l’espectacle produït per 7lletres i que anirà a càrrec de Xavi Hidalgo, dient i Jordi Castellà, música i efectes sonors. Compta amb l’assessorament acústic de Marc Castellà i amb l’assessorament artístic d’Alba Cuñé.

Recordem que 7lletres. El premi literari i més coses, és una iniciativa de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra, de la Fundació Manuel de Pedrolo i de la Regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera.

Consell Comarcal Segarra