El Consell Comarcal impulsa els Tallers de Cuina d’Aprofitament

25/11/2017

És el tercer any que es porta a terme aquesta iniciativa que es celebra en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus

SOCIETAT
Torà

Per tercer any consecutiu el Consell Comarcal de la Segarra ha dut a terme un taller de cuina d’aprofitament. La iniciativa, que es promou des de l’àrea de gestió de residus i l’àrea de Serveis Socials, te com a objectiu reduir el percentatge de residus orgànics a la comarca, a través de noves i innovadores receptes que aprofiten aquells aliments que sobren a la cuina. 

Una càmera connectada a la cuina del recinte, permet als assistents del taller veure en directe la preparació d’aquestes receptes. També se’ls hi fa entrega d’un receptari amb aquestes i altres creacions, que van acompanyades de consells gastronòmics d’aprofitament. 

El taller de cuina d’aprofitament es va dur a terme per primera vegada al 2015 a Cervera; un any més tard Guissona es va sumar a la iniciativa i enguany s’hi han afegit Torà i Sant Guim de Freixenet.

 

 

 

Albert Morales