Plats de Festa Major als restaurants de Cervera

24/01/2017

Els Plats de Festa Major promocionen dos plats típics de la zona: l’ofegat de la Segarra i el bacallà a la catxipanda

CULTURA
Cervera

La Paeria de Cervera torna a promoure la iniciativa Plats de Festa Major amb la participació de 12 de restaurants de la ciutat, que entre els dies 28 de gener i 6 de febrer oferiran plats tradicionals com el bacallà a la catxipanda o l’ofegat de la Segarra.

Els restaurants que participen en aquesta segona edició dels Plats de Festa Major són: Bar braseria La Masia, Bar Txacolí, Braseria Cal Guim, CAT Cafè, Pizzeria Jardí, Restaurant Cal Lluís, Restaurant Bargués, Restaurant Gran Cafè, Restaurant Kokoro, Bar Barbacana, Braseria l’Antic Forn, Celleret, que oferiran a les seves cartes un o els dos plats durant la Festa Major de febrer i la setmana prèvia.

Els Plats de Festa Major promocionen dos plats típics de la zona: l’ofegat de la Segarra i el bacallà a la catxipanda. A l’ofegat, els principals ingredients són peu, orella, galta i morro de porc, que es couen i es cobreixen amb un brou, d’aquí el nom del plat; mentre que el bacallà a la catxipanda s’elabora amb una samfaina amb pebrot, albergínia, tomàquet i ceba.