Un centenar de pans diferents a la Fira del Pa de Cervera

04/06/2017

El Forn Salvador i el Forn Boneu, han guanyat els premis al Millor Pa Artesà i al Millor Pa Innovador. Durant el cap de setmana també s’ha celebrat el Nomad

SOCIETAT
Cervera

Durant tot el cap de setmana els patis de la Universitat de Cervera han acollit la celebració de la Fira del Pa, un certamen que ha canviat la seva ubicació habitual i que ha reunit  més de 100 varietats de pa, entre ells el pa de tempesta, un pa del món – amb cinc tipus de massa diferents – o els guanyadors del concurs al millor pa innovador i al millor pa artesà. 

Entre els expositors de la fira, no només hi ha tingut lloc el pa, sinó també formatges, vins o cerveses. A més a més, al llarg del cap de setmana s’han dut a terme activitats per a tots els públics, com un taller per aprendre a fer pa, conferències i exhibicions.  

La Fira del Pa ha coincidit enguany amb la fira de Foodtrucks “Nomad”. Catorze camions han omplert la plaça Universitat i han ofert menjars d’arreu del món. Aquesta fira gastronòmica també ha organitzat activitats per la ciutadania com concerts, una exhibició castellera o una ballada de gegants.

Albert Morales