Un guissonenc, el millor sommelier de Catalunya i Andorra
Jordi Martínez va guanyar el certamen que es va disputar el 7 de febrer a Barcelona. L'any que ve lluitarà per guanyar el títol internacional
El guissonenc Jordi Martínez es va proclamar el millor sommelier de cava de Catalunya i Andorra en un certamen que es va celebrar el dia 7 de febrer a Barcelona. La victòria el classifica per la final internacional que es celebrarà l’any que ve a Madrid on hi participaran els millors sommeliers de cada comunitat autònoma d’Espanya, el millor sommelier de Bèlgica i el millor de Mèxic.
Jordi Martínez afirma que l’èxit del seu reconeixement rau en l’entrenament a base de fer molts tastos, gaudir del món del vi i el cava i tastar productes que generin nous registres al paladar. Per altra banda, com a bon segarrenc, té molt clar quins són els millor productes de la seva terra per acompanyar amb un bon cava.
El reconeixement com a millor sommelier de Catalunya va anar acompanyat d’una beca de 1.200€ per seguir fent recerca en el món del cava. Martínez té una botiga a la seva ciutat natal especialitzada en vins, licors i caves d’alta gama.