Ajuntaments i comerços, contraris a la festivitat del 6 de desembre

06/12/2018

Ja fa anys que alguns consistoris i botiguers obren les portes al públic en aquesta data, afirmant que per a ells no hi ha res a celebrar

El dia de la constitució espanyola no haurà estat una jornada festiva en alguns indrets de La Segarra i diversos ajuntaments i institucions han decidit obrir les portes per seguir desenvolupant algunes de les seves tasques internes. A Torà, alcalde i regidors, han aprofitat aquesta data per penjar les llums de nadal als carrers de la vila, afirmant que al 6 de desembre no hi ha res a celebrar i que la constitució espanyola no els representa; una situació que ja fa anys que es repeteix tant en aquest com en molts altres municipis de la comarca.

La indiferència cap al dia de la constitució espanyola s’ha plasmat també en molts comerços d’arreu de la comarca, en especial a Cervera on en alguns casos ja s’havia anunciat amb antelació que en aquesta data seguirien oferint els seus serveis als clients. Fruiteries, botigues de cosmètica, de roba i alimentació han estat alguns dels establiments comercials contraris a la festivitat del sis de desembre.

Albert Morales