Alumnes de Cervera amplien una de les zones verdes de la ciutat

04/04/2018

Des de la Paeria es vol treure el màxim rendiment d’aquesta zona, convertint-la en una de les més importants i riques de la ciutat

Alumnes de dos centres educatius de Cervera han participat aquest dimecres al matí en una jornada d’enriquiment mediambiental. Ha estat a la zona batejada com El Bosquet, un espai recuperat ara fa dos anys fruit de la tasca col·laborativa entre Paeria i escoles. Avui s’ha fet la inauguració oficial d’aquesta zona verda de Cervera amb la descoberta de dos panells informatius i una nova plantada d’arbres a càrrec dels alumnes dels centres escolars que, des dels Comitès Mediambientals treballen tot l’any en els valors de la sostenibilitat. També hi han pres part participants del Grup de Defensa Mediambiental de la Segarra.

El Bosquet és una de les poques zones verdes de Cervera, és per això que des de la Regidoria de Territori de la Paeria es seguirà treballant en la millora d’aquest espai per treure’n el major rendiment i convertir-ho en un dels espais de més riquesa de la ciutat.

Els alumnes que han participat en aquesta jornada de plantació de lledoners i savines, han estat els mateixos que al 2016 van proposar el nom d’ El Bosquet per batejar aquesta pineda situada a mig camí de l’Institut La Segarra i l’escola Les Savines.

Albert Morales