Canvis en l'equip de govern de la Paeria de Cervera

20/01/2017

L'equip de govern de la Paeria aconsegueix la majoria absoluta gràcies a l'adhesió d'Antonio Delgado com a regidor no adscrit

El paer en cap  de Cervera ha convocat una roda de premsa amb els mitjans locals per explicar canvis en el govern de l’Ajuntament. Antonio Delgado, fins ara a les files del PP, ha abandonat la seva formació política i ha passat a ser un regidor no adscrit a cap partit. D’aquesta manera, l’ex regidor del Partit Popular passarà a formar part de l’equip de govern de la Paeria. 

Delgado ha comunicat que aquesta decisió ha esta molt meditada i que feia temps que la contemplava. Segons diu, estar a les files d’un partit tant gran el portava, moltes vegades, a treballar en temes d’estat i no tant en àmbit local. 

Amb la incorporació d’Antonio Delgado, l’equip de Govern passarà a tenir majoria absoluta, ja que fins ara estava governant en minoria. Aquests canvis també han fet modificar el cartipàs de regidories de la Paeria: Delgado portarà una nova regidoria d’eficiència energètica, i la de serveis funeraris. Per altra banda, Josep Ortiz, dirigirà una altra nova regidoria de Nous Equipaments.