Cervera aprova introduir la perspectiva de gènere als pressupostos

29/11/2019

La sessió plenària també ha servit per donar suport a la creació de l'associació de municipis afectats per la línia de ferrocarril R12

El Ple de la Paeria de Cervera ha aprovat aquest dijous una moció per a uns pressupostos amb perspectiva de gènere. La proposta, presentada per la CUP, no fa referència a uns pressupostos separats per a dones, sinó que vol preveure una partida necessària per a la formació en igualtat i una anàlisi d'incidència dels ingressos públics.

Tot i que primerament la proposta ha generat certs dubtes, finalment s'ha aprovat per unanimitat. D'altra banda, la sessió plenària també ha servit per donar suport a la creació de l'associació de municipis afectats per la línia de ferrocarril R12, una moció de JuntsxCervera, SiF (Solucions i Futur) i el PSC, a la que també s'hi han adherit ERC i la CUP.

Durant el ple, també s'han tractat diversos temes referents a les partides pressupostàries, on alguns partits, com la CUP, han manifestat la seva preocupació "per les xifres que sobrepassen alguns pressupostos establerts, com les faccions designades a l'Aquelarre o a la Capitalitat de la Cultura Catalana".
Noèlia Burgos