Detenen un home per dos robatoris amb força en un domicili de Cervera

27/07/2021

Els Mossos d’Esquadra va detenir ahir un home de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cervera, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força.

La detenció és el resultat d’una investigació iniciada després de tenir coneixement que ahir al migdia es va produir un robatori amb força en un domicili del carrer de l’Estadi de Cervera. Tot apunta que algú va accedir al domicili després de saltar la tanca perimetral i, un cop a l’interior, va robar un ordinador, una televisió i dos rellotges, entre altres objectes.

Els investigadors van iniciar les indagacions al domicili violentat i hores més tard, pels volts de les 7 de la tarda, una patrulla va veure un jove que coincidia amb la descripció del presumpte lladre, el qual caminava per l’avinguda de Guissona de Cervera.

Els agents van interceptar l’home, que portava una bossa de plàstic amb un ordinador a l’interior, i van comprovar que l’aparell era el que havien sostret al domicili del carrer de l’Estudi. Va quedar detingut per la seva presumpta relació amb el robatori.

Posteriorment les gestions fetes pels Mossos van permetre recuperar la televisió i els rellotges sostrets, que van ser lliurats al seu legítim propietari.

El detingut també està investigat per la seva presumpta implicació en un robatori al mateix domicili, comès el passat dia 6 de juny.

L’home, que té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

Redacció - SEGRE