Diversos municipis de La Segarra donen suport a Carme Forcadell

16/12/2016

En la lectura del manifest també es va fer referència als prop de 400 càrrecs electes imputats i als cinc militants de la CUP jutjats per cremar fotografies del Rei

Diversos municipis de la Segarra es van sumar ahir al vespre a les concentracions per donar suport a Carme Forcadell. La Presidenta del Parlament de Catalunya serà jutjada avui davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per haver permès el debat i la votació de les conclusions de la comissió del procés constituent. Se la acusa de delictes de desobediència i pot ser condemnada amb la inhabilitació del seu càrrec. 

En la lectura del manifest a Cervera, també hi va haver paraules de suport per als cinc militants de la CUP que ja han declarat davant de l’Alt Tribunal d’Ordre Públic i també als prop de 400 càrrecs electes que han donat suport al procés independentista de Catalunya.

Cervera, Guissona, Sant Guim de Freixenet i Torà van ser els municipis de la Segarra que van llegir el manifest. Avui al matí un autocar ple de segarrencs ha viatjat fins a Barcelona per donar suport a Forcadell.