Dos detinguts després de cometre un robatori violent a un restaurant de Fonolleres

26/07/2021

Els individus van realitzar tres atracaments a diferents punts de Ponent a la mateixa nit

Els Mossos d’Esquadra van detenir durant la matinada de divendres a dissabte dos homes que acabaven de cometre tres robatoris amb violència en un local d’apostes de Lleida, un hotel de Mollerussa i un restaurant de Fonolleres. Els fets de la comarca segarrenca van succeir a Lo Racó d’en Carles, a la vora de l’autovia A-2.

Segons fonts de la policia catalana consultades per l'ACN, en l'assalt de Lleida, un home va resultar ferit per arma blanca. Arran dels fets es va muntar el dispositiu Gàbia i finalment els Mossos van poder enxampar els fugitius a Igualada després d'una persecució policial.

Els detinguts són un home espanyol de 34 anys i un altre marroquí de 21. Segons les mateixes fonts, anaven amb una moto robada a Barcelona i estarien relacionats amb altres atracaments “molt violents” en establiments de la capital catalana.

El major dels dos detinguts va ingressar a presó a causa dels seus nombrosos antecedents i ordres d’ingrés, mentre que l’altre està previst que passi avui a disposició judicial.

ACN Lleida - SEGRE / Foto: SEGRE