Educació inaugura l'ampliació de l'Institut de Guissona

08/10/2021

És una obra que va dirigida a adaptar els serveis al creixement permanent que té la població i que es reivindica des del 2011

El conseller d'Educació Josep Gonzàlez-Cambray, juntament amb l'alcalde de Guissona, Jaume Ars, han inaugurat aquest divendres l'ampliació de l'Institut de Guissona. És una actuació que es reivindica des de fa deu anys perquè el centre supera la seva capacitat màxima amb 610 alumnes. Ara, la nova instal·lació acollirà fins a 150 alumnes donant cabuda a una tercera línia de secundària i batxillerat. També farà créixer els cicles formatius d'alimentació i electromecànica.

Per la seva part, el conseller Gonzàlez-Cambray ha destacat el paper fonamental de l'alumnat i el doble repte del Departament per dotar amb les "màximes eines" els centres d'educació.

El titular d'Educació ha aprofitat la seva visita per signar el llibre d'honor del consistori. També ha recordat les actuacions que s'han executat des del Departament durant l'estiu. En total, en són 450 arreu del país amb una inversió de gairebé 2,5 milions d'euros.

Noèlia Burgos Domínguez