El circ del Carnaval de Secà omple Cervera de festa i color

14/07/2019

Més de 500 persones repartides en 14 comparses i 9 grups de percussió participen en la rua de la cinquena edició d’aquesta festa

La comparsa reial ha estat l’encarregada d’obrir la cinquena edició del Carnaval de Secà, una festa celebrada aquest dissabte que ha convertit Cervera en un autèntic circ. Pallassos, malabaristes, acròbates, patinadores i tot tipus de personatges han omplert els carrers de la capital de la Segarra en una acolorida rua organitzada per l’Associació Carnaval de Secà. En ella han participat més de 500 persones repartides en 14 comparses i 9 grups de percussió procedents d’arreu de Catalunya.

El Carnaval de Secà ha esdevingut en els darrers anys una de les cites més destacades del calendari festiu de Cervera. Des que el grup Sound de Secà organitzés la primera edició, aquesta festa no ha deixat de créixer i cada any implica a més persones.

Aquest any la rua ha estrenat nou recorregut pel centre de Cervera, i ha finalitzat a la plaça Pius XII on s’han entregat els premis a les millors comparses. A més, en aquesta ocasió la festa també ha tingut un caràcter solidari, i és que des de l’Associació Carnaval de Secà destinaran un 10% dels beneficis a la Protectora d’Animals Refugi Segarra de Cervera.

Francesc García