Eleccions municipals - Montoliu de Segarra

14/05/2019

Esquerra Republicana i Junts per Montoliu són els principals partits que opten a l'alcaldia de Montoliu

Montoliu de Segarra és un municipi que inclou les poblacions de l'Ametlla de Segarra, Montoliu, Cabestany, La Guàrdia Lada i Vilagrasseta. Actualment el municipi té 190 habitants i per tant hauran d'escollir 5 regidors.

Vicenç Roig és l'actual alcalde amb Esquerra Republicana, i enguany es torna a presentar-se amb la mateixa llista que el 2015. Dins del seu programa electoral presenten diversos porjectes començats i que volen acabar i altres de cara al futur com per exemple el canvi d'enllumenat LED a tot el municipi. En Vicenç ressalta també el compliment de totes les propostes electorals de la candidatura actual.

Ramon Parellada és el candidat de l'agrupació Junts per Montoliu. Actualment forma part de l'oposició a l'Ajuntament, una oposició que ell defineix com a positiva i per millorar el municipi. En aquestes eleccions la seva llista electoral té dues persones noves respecte la del 2015. Seguir amb les bones polítiques que s'han fet fins ara i intentar-les millorar són alguns dels seus objectius.

Compromís x Montoliu de Segarra - candidatura de progrés és la tercera llista que es presenta, que compta tant sols amb un candidat.
Jaume Mercadé