Guillem Casadesús triomfa amb el seu Treball de Recerca

11/04/2017

El jove estudiant de Cervera ha construït un robot humanoide que està rebent tots els reconeixements del món de la tecnologia

Guillem Casadesús, estudiant de 2n de batxillerat de l’Institut Antoni Torroja de Cervera, ha construït un robot humanoide en el seu Treball de Recerca, que està rebent tots els reconeixements possibles del món de la tecnologia. El projecte del Guillem ha guanyat el 1r premi de la Universitat Pompeu Fabra de matemàtiques aplicades a l’enginyeria, el premi del públic de la mateixa Pompeu Fabra, el primer premi de l’Exporecerca jove i el premi del públic i del Diari Ara del mateix certamen. 

Entre els objectius que aquest jove estudiant de Cervera es va marcar per aquest projecte hi havia la construcció d’un robot amb un pressupost inferior als 100€, documentar aquest procés de creació i que el robot pogués competir a la lliga nacional de robòtica en la categoria de lluita humanoide.

Casadesús afirma que està molt satisfet amb el seu projecte i agraeix que la feina feta es vegi compensada amb tants reconeixements. Amb el seu do innat per la tecnologia, te clar que  estudiarà una enginyeria, però encara no sap quina.

Albert Morales