Guissona disposarà d'un circuit de Pump truck

11/01/2019

El consistori hi destinarà una partida de 100.000€, una inversió que es farà atenent a les peticions de els nens i joves de la vila

Guissona disposarà aquest any d'un circuit de Pump truck, un circuit asfaltat amb salts i peralts, preparat per la pràctica de freeride per bicicletes, patins i monopatins, que es pot recórrer sense necessitat d'impulsar-se. El nou equipament estarà ubicat al Passeig de la Fonteta, on actualment ja hi ha un skate park per a monopatins, i el consistori hi destinarà una partida de 100.000€, una inversió que es farà atenent a les peticions de els nens i joves de la vila.

Amb aquest espai, l'ajuntament busca posar en valor la zona de la Fonteta, i crear una zona lúdica, esportiva i d'oci per a nens, joves i famílies que vulguin practicar diferents modalitats esportives en aquest recorregut.

L'Ajuntament de Guissona, per dur a terme el projecte, s'ha inspirat en les instal·lacions d'Alpicat, el primer municipi de Catalunya en disposar d'un Pump Truck asfaltat de titularitat municipal.
Marc Mora