Guissona millora l'entorn urbà de vuit vies públiques

03/10/2021

L'actuació ha d'estar acabada a finals d'aquest any

L’ajuntament de Guissona aborda des d’aquest mes i fins desembre la millora urbana de 8 vies públiques. D’una banda, actuarà a la urbanització Santa Llúcia amb la renovació d’asfalt, voreres i arbres. També afecta els carrers Santa Llúcia, Blat, Massoteres, Jeroni Ferrer, Ramon Llull, Jacint Verdaguer i l’encreuament amb el carrer 11 de Setembre. Es tracta d’una urbanització particular que es va entregar a l’ajuntament a la dècada dels anys 80 del segle XX i els seus vials han quedat obsolets.

Ja l’any passat es va portar a terme la instal·lació de la fibra òptica en aquests carrers de la perifèria. L’obra té un pressupost de 160.000 € i un termini d’execuió de tres mesos. Segons l’alcalde, Jaume Ars, “es prova de dignificar aquest espai”.

D’altra banda, el consistori finalitzarà la urbanització de la continuació del carrer Oliveres. L’obra va permetre llavors dissenyar un nou accés al centre educatiu Fedac. El consistori afrontarà ara l’ordenació urbanística del carrer, on es podran construir onze habitatges. L’actuació té un termini de 75 dies i el cost és de 155.000 euros.

Xavier Santesmasses (SEGRE)