Guissona pregunta a la gent gran sobre el futur del Casal

29/10/2021

Per reactivar l'organisme després de l'aturada per la pandèmia

L’ajuntament de Guissona està enquestant les persones grans per donar viabilitat al Casal de la Gent Gran. Segons l’alcalde, Jaume Ars, l’entitat té la seu a la primera planta de la Fassina i compta amb uns 200 socis, encara que només entre setanta i vuitanta participen en les activitats. La pandèmia les va paralitzar i la junta està desmotivada per reprendre el funcionament de l’associació.

Davant d’aquesta situació, el consistori preveu un replantejament global de l’entitat des de la seu: el funcionament futur o la consolidació d’una nova junta que activi un nou projecte. Per aconseguir-ho, ha iniciat una enquesta a totes les persones de la tercera edat i durant tres setmanes s’obrirà una parada al mercat per atendre les consultes sobre l’enquesta. Segons va assenyalar Ars, el resultat de l’enquesta servirà per fer millores en el funcionament de l’entitat, tant estructurals com de l’edifici i el mobiliari.

El Casal de la Gent Gran de Guissona es va fundar a mitjans dels vuitanta, en plena transició democràtica i ha estat una entitat molt present en la vida local.

Xavier Santesmasses - SEGRE