La 1ra desfilada Vestim Segarra omple el Castell de les Sitges

23/04/2017

40 models van presentar els dissenys de les dissenyadores de la Segarra, on l’objectiu també era dinamitzar el patrimoni de la comarca

El castell de les Sitges es va vestir de gala per acollir la primera de les desfilades de Vestim Segarra, organitzada per l’Associació de Dissenyadores de la Segarra i l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal.

A l’acte es van presentar les col·leccions primavera-estiu de les cinc dissenyadores que conformen l’Associació, a través de 40 models.

La dissenyadora Gemma Oriol va presentar una col·lecció de tons blanc i blavosos amb patrons pensats per abastir el màxim de talles possibles, a través de llaçades, cinturons o botons.

Marta Huerta, va mostrar una col·lecció de pantalons primaverals, de teixits orgànics i còmodes.

Mireia Rius, va fer una col·lecció pensada per una dona moderna, atrevida i actual, amb peces molt cuidades i carregades de detalls.

Marina Codina va mostrar una col·lecció elegant i femenina, amb peces pensades tant pel dia a dia com per ocasions especials.

Finalment, Sindy Bloom va presentar uns vestits inspirats ens els balls dels anys 30 i 40, el swing i el Rock & Roll.   

En total, més de 200 espectadors van assistir a la desfilada, en una jornada que es va valorar molt positivament tant des de la presidència de l’Associació, com de l’Àrea de Turisme. 

Els músics Virgi & Kike van oferir música en directe abans i després de la desfilada a l’exterior del castell on hi va haver  pica-pica pels assistents. Les col·leccions de Vestim Segarra es poden trobar a la botiga Menta de roba i complements de Cervera.
Albert Morales