La Segarra connectarà la xarxa d'aigua de la Vall del Sió i la de la Vall de Cercavins

31/03/2017

El projecte consistirà en la construcció d’un dipòsit d’aigua de 253m3 a la Rabassa, municipi de la Vall del Sió, que abastirà el mateix nucli de la Rabassa i també els de Talavera i Ribera d’Ondara, a la Vall de Cercavins.

La Segarra connectarà les seves dues portades d’aigua del Canal d’Urgell que són la de la Vall del Sió i la de la Vall de Cercavins, per poder donar un millor subministrament d’aigua als municipis de Talavera i Ribera d’Ondara. El projecte consistirà en la construcció d’un dipòsit d’aigua de 253m3 a la Rabassa, municipi de la Vall del Sió, que abastirà el mateix nucli de la Rabassa i  també els de Talavera i Ribera d’Ondara, a la Vall de Cercavins. 

El conjunt de l’obra representa una inversió de 461.000€ i més de 7.300 metres de canonades subterrànies. El projecte, que es durà a terme en dues fases diferents, anirà a càrrec de les empreses CEMSA i Constructora de Calaf. 

Aquest projecte, a part de reforçar aquestes zones de Ribera d’Ondara i Talavera, també abastirà aquesta zona amb aigua degudament potabilitzada a l’estació de tractament d’aigua de Ratera.
Albert Morales