La Segarra es consolida com a destí turístic durant les festes de Nadal

08/01/2019

El nombre de pernoctacions respecte el 2017 ha augmentat significativament, principalment durant les últimes setmanes, coincidint amb Nadal i cap d'any

El conseller de turisme del Consell Comarcal de La Segarra, Vicenç Roig, ha valorat molt positivament l'alta ocupació turística durant les festes de Nadal als allotjaments rurals a la comarca. Mitjançant la informació que aporta la taxa turística, des del Consell Comarcal asseguren que el nombre de pernoctacions respecte el 2017 ha augmentat significativament, principalment durant les últimes setmanes, coincidint amb Nadal i cap d'any.

El patrimoni, la gastronomia i el paisatge propi del territori, més l'oferta cultural de la comarca durant les passades festes han estat els punts forts que han servit de reclam pel turista rural, així com la professionalització del sector que cada any augmenta.

La previsió d'ocupació per aquest 2019 es preveu que segueixi la tendència d'aquestes passades festes i que per tant l'any en curs els allotjaments rurals mantinguin una alta ocupació.

Marc Mora