L’Aquelarre canvia el seu format arran de la pandèmia

22/07/2021

La majoria d’actes es reinventen en un format menys multitudinari o desapareixen

L’Aquelarre de Cervera reformularà moltes de les seves activitats en l’edició d’aquest any per adaptar-se totes les mesures establertes pel Procicat. La festa tradicional cerverina se celebrarà entre els dies 27 i 29 d’agost en un format inèdit fins al moment, després d’haver suspès l’edició del darrer any.

Activitats pròpies de l’Aquelarre com l’Encesa a la Universitat, la cercavila de la plaça Universitat a Cal Racó, correfocs, espectacles, l’aparició del Mascle Cabró o els concerts en diferents places de la ciutat perdran el seu lloc en el cartell d’enguany. Els actes seran tots a la plaça de cal Racó, amb aforament limitat, reserva prèvia, control d’accés i el públic assegut.

La Junta de Seguretat de l’Aquelarre es va reunir aquest dimarts, 20 de juliol, per coordinar les tasques de seguretat dels actes vinculats a la festa. Aquesta trobada també va comptar amb l’assistència de l’Equip de Govern i personal tècnic de la Paeria, representació dels Mossos d’Esquadra, Bombers, Protecció Civil, Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Cervera.

La Junta es tornarà a reunir la setmana prèvia de l’Aquelarre per acabar de concretar les mesures de seguretat i els protocols de sanitat vigents.

La Segarra TV / Foto: Ajuntament de Cervera