Més de vuit-centes persones a la Caminada de la Marinada

15/04/2018

La marxa, que oferia un recorregut de 31,5km i un de 14,5, va néixer fa cinc anys per promocionar el municipi de Sant Guim de Freixenet

Més de 800 persones han pres part en la cinquena edició de la Caminada de la Marinada, una marxa que organitzen conjuntament l’ajuntament de Sant Guim de Freixenet i i el punt d’informació Sikarra Nostra per donar a conèixer aquest municipi de la Segarra, a través d’un recorregut circular que transcorre per tots els seus nuclis. El certamen oferia dues rutes, una de 31,5km i una de 14,5, i com a principals atractius comptava amb el patrimoni i el paisatges primaverals.

Entre la multitud de participants a la Caminada de la Marinada, bon ambient i satisfacció amb l’organització, i es què tot i ser una marxa assequible per tothom, el circuit curt comptava amb un desnivell positiu de 350 metres i el llarg de 600.

A la línia d’arribada tots els inscrits han estat obsequiats amb iogurts del Pastoret, sessions de reiki i servei de massatge a càrrec de la Universitat de Fisioterapeutes de Lleida.

Albert Morales