Neix l'Associació de Dissenyadores de Roba i Complements de la Segarra

12/03/2017

Quatre dissenyadores de roba femenina, una dissenyadora de complements i una comerciant conformen aquesta nova associació

La Segarra és una de les comarques de ponent amb més dissenyadores emergents. És per això que han unit forces entre elles per crear l’Associació de Dissenyadores de Roba i Complements de la Segarra. La presentació ha tingut lloc aquest dissabte al vespre al Teatre de Cal Eril de Guissona i, més enllà de donar a conèixer aquesta nova associació segarrenca, han volgut presentar el seu primer projecte “Vestim Segarra” que consistirà en dues desfilades anuals en llocs emblemàtics de la comarca. 

L’associació compta amb el màxim suport del Consell Comarcal de la Segarra que entén aquesta iniciativa com una via per fomentar el turisme a la comarca i donar a conèixer nous indrets d’una manera innovadora i molt original. 

En l’acte també s’ha presentat el logotip de l’associació, fet per la guissonenca Sònia Esteve. La primera desfilada de “Vestim Segarra” serà el pròxim 22 d’abril al Castell de les Sitges.

Albert Morales